Glasvezelactie SDS ’55 – UPDATE MET GOED NIEUWS!

GLASVEZEL IN WEKEROM!

In Wekerom zijn tijdens de glasvezelcampagne voldoende aanmeldingen binnengekomen om glasvezel aan te leggen. Dat is goed nieuws voor Wekerom. Stabiel en toekomstbestendig internet via glasvezel is belangrijk voor de inwoners van Wekerom.

VERLENGING INSCHRIJVING

Het was (en is) lastig om met de coronamaatregelen iedereen persoonlijk te bereiken. Deltafiber heeft daarom besloten de inschrijftermijn te verlengen tot en met 8 maart 2021. Inwoners die alsnog willen meedoen kunnen zich nog aanmelden zonder extra kosten. Na sluiting van de termijn kost een aansluiting circa 650 euro. Profiteer nu nog van de gratis aansluiting.

AANMELDEN VIA DE VERENIGINGSACTIE

Meld je aan via de vereningingsactie bij Caiway of Delta. Je krijgt zelf eenmalig 25 euro cadeau; SDS’55 krijgt daarnaast 50 euro per inschrijving. Dat kan de sportclub in deze tijd goed gebruiken. Caiway en Delta zijn betrouwbare aanbieders. Delta kwam in januari 2021 zelfs opnieuw als beste uit de test door de Consumentenbond. Bij vragen over de verenigingsactie kan je contact opnemen met de secretaris van SDS’55 Peter van Atten. Telefoon 06 1337 9505.

Maak gebruik van het aanbod en meld je aan via één van de onderstaande links; je komt terecht op de website van de betreffende provider.