In memoriam

Zaterdagochtend 24 oktober kregen wij het bericht, dat twee jongens van SDS’55 onder 19 die nacht een ernstig auto ongeluk hebben gehad.
Het gaat om Arno en Endrik. Arno is geopereerd en momenteel buiten levensgevaar.
Endrik is echter aan zijn verwondingen overleden. We hebben hier geen woorden voor. Alleen een groot verdriet.
Zaterdagavond is JO 19 bij elkaar geweest met trainer en begeleiders om het verdriet om Endrik met elkaar te delen. De verslagenheid is groot.

Bestuur SDS ’55

Op 24 oktober kregen wij het bericht, dat Endrik Waaijenberg betrokken was bij een ernstig ongeval. Later op de dag hebben we helaas het slechte nieuws ontvangen, dat hij niet meer onder ons is. Vanaf de zomer 2019 voetbalde Endrik bij SDS; dit jaar in de Onder 19. We hadden dit jaar een hecht team. Endrik viel gelijk goed in de groep. Hij miste natuurlijk wat jaren voetbal, maar dat haalde hij in met zijn enthousiasme en leergierigheid. Na elke training en wedstrijd kwam hij wel naar iemand toe om te vragen wat er beter kon maar ook zeker om anderen complimenten te geven. Dit gaan wij missen. Een lege plek in de kleedkamer, op het veld, maar ook zeker in ons hart. Naast een teamgenoot was hij voor iedereen een goede vriend. Een aardige jongen, die altijd voor iedereen klaar stond. Woorden schieten tekort voor het verlies van Endrik. We gaan je missen maatje!
Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden van Endrik (28 februari 2002 – 24 oktober 2020)

JO19