Jeugd darten

SDS’55 Jeugd darten 2020
4 januari 2020.
Door een mooie opkomst van de jongens en meisjes waren er dit jaar alleen al 58 poulewedstrijden, waardoor het een lange ochtend zou kunnen worden.
Vanaf 8.45 uur begonnen de wedstrijden, en zo rond 11.30 uur waren alle poulewedstrijden al gespeeld, het lijkt erop dat het niveau ieder jaar wat hoger wordt.
Net als andere jaren komen de fanatieke spelers na een paar wedstrijden vragen waar ze staan en hoor je sommige al zeggen, als ik de volgende wedstrijd wint dan mag ik naar de kruisfinale.
Nadat de kruisfinales waren gespeeld begonnen we met de wedstrijden om de 3e en 4e plaats, dit zijn vaak de minst leuke wedstrijden voor de deelnemers, de nr 3 is erg blij en de nr 4e baalt vaak omdat hij of zij net buiten de prijzen is gevallen.
Om voor deze deelnemers de omstandig heden iets te verzachten was er gelijk na de wedstrijden patat en drinken.
Rond 12.30 begonnen we aan de finales wat ook dit jaar weer spannende uitslagen liet zien, en met uitslagen van 3-2 waren het toch behoorlijk spannende wedstrijden.
1 van de partijen die ik kon volgen ( 1e baan voor onze schrijftafel ) was de partij tussen de zusjes van den Brink, die eindigde in een 3-2 overwinning voor Sanne
Tijdens het gooien bleek ze ook echt de fanatiekste van de 2, en als ze een goede beurt had gegooid, was ze net een kleine Gerwyn Price.
Na de prijsuitreikingen en een gezamenlijke foto van de prijswinnaars zat ook deze editie er helaas weer op.

Klik hier voor de foto’s

Uitslagen:
MO 13
1e Sophie van Veldhuisen.
2e Demi Dantuma.
3e Marit van Huigenbos.
JO13
1e Binck Bettink.
2e Niels Goorhuis.
3e Brijan Borgmeijer.
JO15
1e Niels Blankespoor.
2e Sjoerd van de Kamp.
3e Renzo Boer.
MO17
1e Sanne van den Brink.
2e Roos van den Brink.
3e Marjolein Blankespoor.
JO17
1e Rick Goorhuis.
2e Silvan Dantuma.
3e Sander van Dijk