Ronald Tulen gaat door!

De Wekeromse vierdeklasser SDS ’55 heeft het contract met trainer Ronald Tulen verlengd. Tulen gaat komende zomer aan zijn tweede seizoen bij de Wekerommers beginnen.

,,De spelersgroep was unaniem over het aanblijven van Ronald Tulen. Ook binnen het bestuur was geen enkele aanleiding niet met elkaar door te gaan. Er is gedurende de afgelopen periode frequent overleg met hem geweest. Dus kwamen we niet voor verrassingen te staan”, laat Edgar Meijer namens SDS ’55 weten.

Hij vervolgt: ,,Wij zien een stijgende lijn binnen de selectie. SDS ’55 is sowieso niet een club die snel van trainer wisselt. Ik hoop echt op een langdurige samenwerking. Die intentie is er denk ik over en weer.”

De spelersgroep werd dinsdagavond ingelicht.

,,Ik had ook geen twijfels. Ik ben ambitieus, maar ik zie bij SDS ’55 kansen. Vanuit de jeugd komen meerdere talentvolle spelers erbij. Dat heb ik afgelopen zaterdag in de oefenwedstrijd tegen VVA Achterberg¬†gezien”, vult Barnevelder Ronald Tulen aan.

,,Of de spelersgroep volgend seizoen compleet blijft? Dat weet je nooit, maar er zijn geen signalen dat de groep niet bij elkaar zal blijven. Maar zekerheid heb je nooit. Het blijft voetbal”, laat het duo weten.

,,Het feit dat de spelersgroep unaniem voor verlenging stemde, doet me zeker goed”, besluit Ronald Tulen.

SDS ’55 bezet in de vierde klasse de tweede plaats achter koploper KSV Fortissimo. De achterstand bedraagt op dit moment zes punten, maar is wel goed voor nacompetitievoetbal.

De Wekerommers hervatten op zaterdag 25 januari de competitie met een duel bij Prins Bernhard (Uddel).

Bron: Eip Janssen, Ede Stad
Originele artikel: https://www.edestad.nl/sport/voetbal/312700/ronald-tulen-door-als-trainer-sds-55-675443