SPONSOR IN DE SPOTLIGHT: VAN DE HOEF LOGISTIEK

Mogen wij jullie voorstellen aan

VAN DE HOEF LOGISTIEK EDE B.V.

Sinds 1 januari 2009 is Johnny Bos eigenaar van Van de Hoef Logistiek Ede. In de jaren hier opvolgend is mede door Walter Kloostra, Curitas, een groot distributienetwerk opgebouwd. Dat Johnny terecht gekomen in de logistiek is bij toeval. Tijdens zijn studie HTS autotechniek werkte hij als parttimer bij Van de Hoef. Na zijn studie is hij fulltime in dienst getreden, om hierna (zoals bekend) eigenaar te worden. Logistiek was toch wat meer voor hem dan de autotechniek. Via Walter Kloostra is Johnny sponsor geworden SDS ’55.

Van de Hoef Logistiek Ede heeft zich als distributeur gespecialiseerd in het vervoeren van artikelen die niet door standaard pakketdiensten worden bezorgd. Zowel voor de business-to-business als voor de business-to-consumer markt. Het transport van volledig gemonteerde picknicktafels, fietsen, tuinmeubilair en andere onverpakte goederen behoort tot een van de kernactiviteiten.

Zes dagen per week rijden de vaste groep van 30 medewerkers van Van de Hoef Logistiek Ede door heel Nederland, België en Luxemburg om goederen en pakketten te leveren en af te halen. Van de Hoef Logistiek Ede is in het bezit van bestelwagens, bakwagens en vrachtwagens waardoor verzending van vrijwel alle goederen en pakketten mogelijk is. Doordat de planning in eigen beheer is, is er een efficiënte manier van werken gecreëerd. De service van Van de Hoef kenmerkt zich door snelle communicatie, korte lijnen en een accurate planning.

vdhoef

Benieuwd geworden of Van de Hoef Logistiek Ede B.V. iets voor u kan betekenen?

Van de Hoef Logistiek Ede B.V.

Dieselstraat 8

6716 BC Ede

 

info@vandehoeflogistiek.nl

www.vandehoeflogistiek.nl

tel.: 0318-575784

fax.: 0318-575853

 

Wij willen bij deze Van de Hoef Logistiek Ede B.V. hartelijk bedanken voor hun steun aan SDS ’55!