Stem op SDS met de Rabobank ClubSupport actie!

Samen vieren we de winst! Met Rabo ClubSupport investeren we als coöperatieve bank een deel van onze winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Gelderse Vallei stelt dit jaar € 200.000,- beschikbaar.

Hoe werkt dit?

Door middel van drie stappen kun jij SDS helpen!

 

  1. Indien jij een Rabobank rekening hebt moet je lid worden. Het is belangrijk dat je dit voor 5 oktober doet! Het is gratis en heel gemakkelijk én het kan via deze link;

    Lid Worden!

  2. Vanaf 5 oktober kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen. Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Stemmen kan tot en met 24 oktober!
  3. Stemmen, stemmen, stemmen! In totaal krijgt ieder lid van de Rabobank 5 stemmen. Je mag 2 keer stemmen op dezelfde vereniging. Naast dat je 2 keer op SDS stemt kun je ook overige verenigingen en stichtingen ondersteunen

Waarom moet ik stemmen?

SDS wil graag het geld wat opgehaald wordt investeren in de jeugd van de voetbalvereniging. Voorbeelden hiervan zijn materialen, uitjes en/of cursussen. Het is toch prachtig als we hiervoor een groot bedrag mogen ophalen, want de jeugd is de toekomst!

Vorig jaar heeft SDS ook aan deze actie meegedaan. Het mooie bedrag van €1000 is toen opgehaald. Gaan we dat dit jaar verbreken?