Stem op SDS met de Rabobank ClubSupport actie!

Samen vieren we de winst! Met Rabo ClubSupport investeren we als coöperatieve bank een deel van onze winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Gelderse Vallei stelt dit jaar € 200.000,- beschikbaar.

Hoe werkt dit?

Door middel van drie stappen kun jij SDS helpen!

 

  1. Indien jij een Rabobank rekening hebt moet je lid worden. Het is belangrijk dat je dit voor 27 september doet! Het is gratis en heel gemakkelijk én het kan via deze link;

    Lid Worden!

  2. Op 27 september krijg jij een mail van de Rabobank dat je kunt stemmen! Het stemmen kan in de periode van 27 september tot en met 11 oktober!
  3. Stemmen, stemmen, stemmen! In totaal krijgt ieder lid van de Rabobank 5 stemmen. Je mag 2 keer stemmen op dezelfde vereniging. Naast dat je 2 keer op SDS stemt kun je ook overige verenigingen en stichtingen ondersteunen

Waarom moet ik stemmen?

SDS wil graag het geld wat opgehaald wordt investeren in de jeugd van de voetbalvereniging. Voorbeelden hiervan zijn materialen, uitjes en/of cursussen. Het is toch prachtig als we hiervoor een groot bedrag mogen ophalen, want de jeugd is de toekomst!

Vorig jaar heeft SDS ook aan deze actie meegedaan. Het mooie bedrag van € 702,76 is toen opgehaald. Gaan we dat dit jaar verbreken?