Driedorpentoernooi dit jaar in de Meerwaarde

3-dorpen toernooi

Ook dit jaar wordt er weer het 3 dorpentoernooi die georganiseerd.

Bij deze 26ste editie wordt er weer door de jeugd van Otterlo, Harskamp en SDS hard gestreden om grote wisselbeker in Barneveld.

 

Meerwaarde.

Na 25 keer in de veluwehal te hebben gevoetbald, wordt de 26ste editie in de meerwaarde gehouden.

Dit is voor vele erg vreemd maar de veluwehal was al volgeboekt en dus is er uitgeweken naar deze hal.

Net als de veluwehal heeft de meerwaarde 2 zaalvoetbalvelden.

Met een mooie kantine heeft men uitzicht op het veld zodat ouders rustig een bakje koffie kunnen drinken en ondertussen naar hun kind kunnen kijken terwijl ze voetballen.

 

Net als vorig jaar is dit toernooi bestemd voor de f-pupillen tot en met de B-junioren en er doen dit jaar 37 teams mee.

’s Morgens om 8:00 starten we me de E-pupillen en net na 11:00 uur worden de E-pupillen afgelost door de F-pupillen.

Het programma is niet zo heel lang, want om 11:45 word de zaal al overgenomen door de D-pupillen.

Telkens worden er 2 wedstrijdjes tegelijker tijd gespeeld. Als de pupillen zijn uitgespeeld, gaan ze terug naar hun clubhuis en daar wacht hen een traktatie op.

Echter wordt het toernooi voort gezet door de C-junioren die starten om 15:40.

Als laatste zijn de B-junioren en die starten om 18:15.

Na ongeveer 150 wedstrijdjes zal ongeveer 19:15, 19:30 de prijsuitreiking plaats vinden.

 

Daar de drie deelnemende verenigingen een verschillend aantal jeugdteams op de been kunnen brengen wordt via een rekenkundige formule bekeken welke vereniging de fel begeerde wisseltrofee krijgt uitgereikt.                                                                                                              Bovendien ontvangen alle spelers een leuke attentie.

Na afloop gaan de spelers naar hun kantine voor een gezamenlijke afsluiting van deze dag. Ook bij dit toernooi is meedoen eigenlijk belangrijker dan winnen.

De jeugdbesturen van Harskamp, Otterlo en SDS’55 willen met de organisatie van dit toernooi hun jeugdspelers een zeer plezierige en sportieve dag geven tijdens de Kerstvakantie. Aan de publieke belangstelling is te merken dat dit jeugdtoernooi leeft bij de ouders en de supporters.