SDS Volleybal

Beleef Volleybalpassie met SDS!

Welkom bij SDS Volleybal, onderdeel van SDS’55, waar passie, spel en vriendschap samenkomen. Op onze maandagavonden in het Kulturhus komt een bruisende sfeer tot leven. Gepassioneerde volleyballers trainen, spelen en genieten samen van ons favoriete spel.

In de sporthal vullen we de lucht met energie en enthousiasme tijdens onze trainingssessies. Onder leiding van Coach Cees werken we als team aan het verfijnen van onze vaardigheden. Van de perfecte serve tot een ondoordringbare verdediging, we dagen onszelf uit en groeien samen.

Naast onze wekelijkse trainingen schitteren enkele van onze leden op toernooien. Hier laten we ons teamwork zien en vieren we gezamenlijk onze successen. Deze momenten versterken onze band en brengen ons dichter bij elkaar.

Maar onze volleybalpassie beperkt zich niet tot de zaal. Onze vereniging is trots op het vaste team dat deelneemt aan de bedrijfscompetitie volleybal in Barneveld. Deze gezonde competitie voedt onze passie en brengt nog meer saamhorigheid.

En er is meer! De zomer brengt beachvolleybal op ons SDS-terrein. Een zandparadijs waar we de warme avonden vullen met serve-ace combinaties en strategische spikes. Dit is onze kans om volleybal naar buiten te brengen en samen van de zomer te genieten.

Bij SDS Volleybal gaat het om meer dan alleen het spel. We bouwen hechte teams, inspireren elkaar en delen onze passie. Wil je deel uitmaken van deze geweldige ervaring? Train gerust een keer met ons mee om te ontdekken of het iets voor jou is. We trainen elke maandag van 19:00-20:30 en van 20:30-22:00 uur. Voor meer informatie, neem contact op met volleybal@vvsds55.nl of een van de leden van de volleybalcommissie.

Vanaf maandag 4 september 2023 zijn we weer gestart in de zaal. Doe mee en ervaar zelf de vreugde van volleybal met SDS!

Informatie over de Volleybal Commissie:

De Volleybal Commissie bestaat uit de volgende leden:

  • Joanne Roelofsen – Blankespoor
  • Gerline van den Elskamp – Soetendaal
  • Eveline Jonkers
  • Angelique Jansen

Joanne en Gerline nemen samen de financiën en het mailbox beheer voor het volleybal voor hun rekening. Eveline is het vaste aanspreekpunt voor de toernooien volleybal en Angelique Jansen doet de ledenadministratie voor het volleybal.

De commissie leden zijn allen bereikbaar via volleybal@vvsds55.nl.